Bullion Gold House

Kayakapı Premium Caves Kapadokya Lüks Butik Mağara Oteli

Eski Baraj Parkı otelden 3 kilometre mesafede, Taşköprü ise 3,1 kilometre mesafede bulunur. Bu otel, Adana şehir merkezine 1 km’den daha az bir mesafede, Bebekli Kilise’nın yanındadır. Otel, Akdeniz Bölgesi’nin gözde turizm, kültür, sanayi ve ticaret merkezi Adana şehrinin Seyhan bölgesinde yer alıyor. Önemli ulaşım noktalarına yakınlığı nedeniyle iş seyahatlerinde de sıklıkla tercih edilen tesis, şık ve elegant dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Yemek Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut.

  • Kaya Premium oteli Adana, Türkiye ‘de bulunan ve konuklarına 4 yıldız kategorisinde hizmet sunan bir oteldir.
  • Ücretsiz açık büfe kahvaltı güne başlamak için en muhteşem yöntemdir.
  • Setaş Color Center, 1966 yılında başlayan yaşamını renk bilgisi üzerine kurmuş bir kimya şirketidir.
  • Çay ve kahve yapabilmeniz için oda içerisinde su ısıtıcısı bulunmaktadır.
  • Otel, Akdeniz Bölgesi’nin gözde turizm, kültür, sanayi ve ticaret merkezi Adana şehrinin Seyhan bölgesinde yer alıyor.

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir. KAYAK ile diğer binlerce otel, uçuş ve araç kiralama seçeneğini bulun. Sorun olduğunu gördüğüm şeyleri yazarım ama sorun yaşamadığım için yazmıyorum.

Bu otel Adana Etnografya Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Atatürk Bilim ve Kültür Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede. Minimum 1 saatlik standart kaya uçuşundan özel olarak seçilmiş kalkış alanlarından casino kayapremium Kapadokyanın en güzel vadilerine ve manzarasını gökyüzünden izlemenin keyfine varabilirsiniz. Piotlarımız uçuş brifingi verdikten sonra artık gün doğumuyla uçmaya hazırsınız.

Deniz semti Büyükyalı’ya yüzde 0 faiz ile hemen taşınma fırsatı..

Merkezi bir konuma sahip olan otel, Adana Arkeoloji Müzesi’ne 200 metre, Seyhan Nehri’ne ise 500 metre mesafede yer almaktadır. İş ve turistik amaçlı konaklamalarınızda rahat ve konforlu bir tatil imkanı sunmaktadır. Görmeniz gereken yerler arasında ise Bebekli Kilise, Merkez Park ve Merkez Camii, Büyük Saat Kulesi ve Tarihi Taş köprü tarihi ve turistik yerler otelimize yürüme mesafesindedir.

Ödeme Bilgileri

Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır. Adana şehrinde Sevgi Adası’a 7 km, Akyatan Kuş Cenneti’a 39 km mesafede konumlanıyor. Bu konaklama tesisi, şehir merkezinden 2 km mesafede bulunmaktadır. Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir. Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin. Arkadaş canlısı personel, hızlı servis, ferah oda.

Moda Kadınlar Katı Renk Dikey Şerit T-Shirt Büzülme Tasarım O-Boyun Uzun Kollu Sonbahar Rahat Gevşek Kazak Üst

Emlakdream.com, güncel ve bağımsız bir emlak haber portalıdır. Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Home
Search
Call
Facebook
Whatsapp